Înapoi
BBC – Eroii FAST apar în cadrul BBC Series

AVC-ul era principala cauză de deces în Brazilia. La începutul secolului, pacienții cu AVC din Brazilia aveau foarte mici speranțe să poată accesa nivelul de îngrijire de care aveau nevoie.

Acest reportaj BBC arată rezultatele grozave ale eforturilor depuse recent de comunitatea locală de AVC, cu ajutorul și sprijinul Organizației Mondiale de AVC și Inițiativei Angels, pentru a schimba starea de fapt.

Aceștia s-au axat mai întâi pe creșterea numărului de spitale pregătite pentru AVC și pe a oferi sprijin acestor persoane în tratamentul pacienților cu AVC, pe baza celor mai bune practici disponibile. Au luat legătura, de asemenea, cu serviciile de ambulanță din Brazilia, pentru a se asigura că pacienții cu AVC sunt diagnosticați corect la domiciliu și transportați numai la spitalele pregătite pentru AVC. Ultima frontieră a fost să găsească o manieră de a educa publicul general cu privire la semnele și simptomele de AVC și la faptul că trebuie să sune la ambulanță atunci când aceste simptome apar.

Pentru a-i ajuta în acest sens, WSO a decis să le ofere sprijin în implementarea campaniei Eroii FAST. Primele câteva implementări au fost foarte bine primite și, chiar dacă din cauza situației socioeconomice din unele regiuni ale Braziliei accesul la computere și internet la domiciliu este limitat, cartonașele cu mesaje, afișele și celelalte materiale pe care copiii le-au dus acasă sunt deosebit de utile în educarea publicului brazilian.

Eroii FAST au apărut și la un meci de fotbal, după cum puteți vedea în acest videoclip!

Suntem deosebit de mândri că Eroii FAST sunt personaje cheie în istoria îngrijirii în AVC în Brazilia, care se scrie chiar acum, și cel mai important, în viața tuturor bunicilor eroi care vor fi salvați ca urmare a acestor demersuri importante.

Următorul
Anteriorul
IMPLICAȚI‑VĂ

DESPRE

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU EROII

CAMPANIE ÎN ACȚIUNE

COMUNITATE

SOCIAL
ARTICOL CUMPĂRAT!
NU AI SUFICIENTE MONEDE!
NU AI SUFICIENTE DIAMANTE!
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software