Termeni și condiții de înregistrare pentru școli

Campania Eroii FAST 112 este concepută pentru educarea publicului larg cu privire la semnele și simptomele de AVC și ce trebuie făcut atunci când se produce un AVC. Este important să subliniem faptul că această campanie Eroii FAST 112 nu constituie un stimulent pentru a recomanda, a prescrie, a achiziționa, a furniza, a vinde sau a administra vreun medicament sau dispozitiv medical anume.

Această campanie a fost elaborată de Departamentul pentru educație și politici sociale al Universității Macedonia și implementarea sa este posibilă cu sprijinul Inițiativei Angels. Inițiativa Angels este un proiect nepromoțional de îmbunătățire a îngrijirilor medicale menit să îmbunătățească îngrijirea în AVC în întreaga lume. Acest lucru este realizat prin implicarea în configurarea spitalelor pregătite pe AVC și îmbunătățirea calității îngrijirilor în spitalele de AVC existente. Obiectivul final este ca toți pacienții cu AVC să aibă acces la același nivel de îngrijire, indiferent de locul unde se află în lume. Inițiativa Angels este o inițiativă a Boehringer Ingelheim International GmbH și este sprijinită de Organizația Mondială de AVC (WSO), Organizația Europeană de AVC (ESO) și a încheiat parteneriate de susținere a inițiativei cu Stroke Alliance For Europe (SAFE) și Medtronic. Pentru mai multe informații, accesați site-ul web la www.angels-initiative.com 

Înțeleg faptul că trusa de implementare Eroii FAST, inclusiv toate materialele imprimate, pot fi furnizate școlii și copiilor participanți în mod gratuit în anumite circumstanțe, costurile acesteia fiind acoperite din donații efectuate de terți pentru campania Eroii FAST. 

Familiile copiilor care participă în cadrul școlii vor fi încurajați să se înregistreze pe site-ul web Eroii Fast (http://www.fastheroes.com), astfel încât să accepte termenii și condițiile și să poată participa, de asemenea, la procesul de învățare. Campania Eroii FAST respectă reglementările europene privind securitatea și confidențialitatea datelor prevăzute în RGPD. Drept urmare, campania Eroii FAST va ține legătura cu familiile după finalizarea programului numai dacă aceste familii se înregistrează pe site-ul web și optează pentru a ne permite să le contactăm în viitor. 

Înțeleg faptul că nicio acțiune sau omisiune a ambasadorilor Eroii FAST, ori a vreunei părți terțe utilizate în cadrul programului, nu va atrage cu sine răspunderea Departamentului pentru educație și politici sociale al Universității din Macedonia, a companiei Boehringer Ingelheim International GmbH sau a oricărei alte organizații implicate în campanie. Înțeleg faptul că dacă școala mea dorește să implementeze campania sau orice altă platformă, acest lucru are loc pe riscul propriu și nu va atrage cu sine răspunderea Universității din Macedonia, a directorilor acesteia, a angajaților, partenerilor, agenților, furnizorilor sau afiliaților acesteia.

Garantez prin prezenta că dețin drepturile și autoritatea depline de a încheia acest contract. 

X
DESPRE

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU EROII

CAMPANIE ÎN ACȚIUNE 

COMUNITATE

SOCIAL
<
ARTICOL CUMPĂRAT!
NU AI SUFICIENTE MONEDE!
NU AI SUFICIENTE DIAMANTE!
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software