Înapoi
Eroii FAST în Guinness World Records™

Eroii FAST, o campanie educativă premiată pe teme de sănătate, a reușit să câștige un titlu GUINNESS WORLD RECORDS™ în urma încercării de a crea cel mai mare album foto online cu persoane care poartă măști de supereroi.

Liderul campaniei Eroii FAST, Jan Van Der Merwe, și Anita Wiseman de la Organizația Mondială de AVC primesc certificatul titlului GUINNESS WORLD RECORDS™ din partea arbitrului Glenn Pollard

Pentru încercarea-record, întreprinsă pentru a celebra lansarea campaniei, participanții au fost rugați să încarce o fotografie a lor purtând o mască de supererou prin intermediul cabinei foto online a campaniei. În total, au fost trimise 20.350 fotografii unice, copiii, părinții și bunicii din întreaga lume făcând împreună „selfie-uri de supererou”. Au participat persoane din 20 țări, care au contribuit la crearea unei colecții superbe de imagini.

Cu tema sa a supereroilor, Eroii FAST este o campanie premiată, adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 9 ani, care are ca scop să îmbunătățească gradul de recunoaștere a semnelor accidentului vascular cerebral, precum și a necesității de a suna imediat la Salvare dacă se suspectează un AVC. Campania utilizează entuziasmul debordant al copiilor pentru învățare și comunicare, încurajându-i să răspândească informațiile la restul familiei, în special către bunicii lor. Prin această educație indirectă, familiile și comunitățile devin mai informate și mai bine pregătite în cazul apariției unui AVC.

Jan Van Der Merwe din cadrul campaniei Eroii FAST primind un certificat oficial din partea GUINNESS WORLD RECORDS™ pentru crearea celui mai mare album foto online cu persoane care poartă măști de supereroi

Jan Van Der Merwe din cadrul inițiativei Angels, liderul campaniei Eroii FAST, a declarat: „Succesul de a obține un titlu impresionant, precum GUINNESS WORLD RECORDS™, este o modalitate extraordinară de a demonstra angajamentul și sprijinul uriașe pe care campania Eroii FAST le primește din întreaga lume. Suntem încântați de faptul că peste 150.000 copii au participat până acum, prin intermediul școlii lor, și au ajutat la transmiterea unor informații care pot salva vieți către familiile lor.”

Sheila Martins, profesor de neurologie și președinte ales al Organizației Mondiale de AVC, care sprijină și avizează campania Eroii FAST, a declarat: „O persoană din patru dintre noi toți va avea un AVC pe durata vieții, deci este o problemă importantă, care ne afectează pe mulți dintre noi. La nivel mondial, accidentul vascular cerebral este cea de-a doua cauză principală de deces și cea de a treia cauză a dizabilității la adulți. Totuși, AVC-ul este tratabil. Pacienții cu AVC au nevoie de îngrijire acută de înaltă calitate cât mai repede posibil, astfel încât creșterea gradului de conștientizare a simptomelor este esențială. Copiii pot ajuta să facă o diferență reală, stimulând interesul în rândul familiei lor extinse. Scopul general este de a contribui la asigurarea faptului că, atunci când AVC-ul lovește, părinții și bunicii noștri pot supraviețui cu viețile intacte, datorită tratamentului eficace și rapid.”

În urma succesului reprezentat de titlul GUINNESS WORLD RECORDS™, campania Eroii FAST va continua să recruteze noi profesori și școli pentru a-și continua misiunea de a educa un milion de copii din întreaga lume cu privire la AVC.

Următorul
Anteriorul
IMPLICAȚI‑VĂ

DESPRE

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU EROII

CAMPANIE ÎN ACȚIUNE

COMUNITATE

SOCIAL
ARTICOL CUMPĂRAT!
NU AI SUFICIENTE MONEDE!
NU AI SUFICIENTE DIAMANTE!
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software